Programma voor een Themashow

Couturage verzorgt themashows op een door u gekozen locatie met de mooiste kostuums en accessoires uit de verzameling. De show vormt een overzicht van de verschillende modebeelden die in de vorige eeuw in zwang waren. U kunt ook zelf een thema aandragen.

De modellen, die u zelf levert, lopen met passende muziek op de achtergrond en Joke van Dijk voorziet het geheel van een tot de verbeelding sprekende toelichting.

Themashow met bruidsmode bij Keramiek Museum in Leeuwarden.

Bruidsmodeshow bij Keramiek Museum in Leeuwarden.

Hoedenshow of quiz

De show kan eventueel worden voorafgegaan door een, eveneens door Joke van Dijk verzorgde, lezing over de modegeschiedenis van de twintigste eeuw. U kunt in plaats van een lezing ook kiezen voor een hoedenshow door mensen uit de zaal of een bont quiz waarbij tien verschillende soorten bont worden geshowd en het publiek moet raden wat het is (niet voor anti-bont gezelschappen). Nieuw is de grote Couturage modequiz die met uw smartphone gespeeld kan worden.

Jubileum

Een modeshow van Couturage is een originele manier om uw jubileum op te luisteren. Dit kan een jubileum zijn van een bedrijf, maar ook van een verzorgingshuis, een vrouwenvereniging of gewoon uw verjaardag.

Lees meer over de modeshows, de evenementen de gastcolleges en de kosten.