Evenementen

Bij een evenement biedt een modeshow van Couturage gegarandeerd succes.

Geschiedenisfestival

In de Philharmonie in Haarlem vormde de show met belangrijke tijdsbeelden een aangename afwisseling met de lezingen over het onderwerp “Tussen droom en daad”

Prinsjesfestival

Met haar prachtige hoedenverzameling verzorgde Joke een historische start voor de spectaculaire Hatwalk van het Prinsjesfestival in Den Haag.

Ladies night

Ook verzorgde zij meerdere malen een modeshow op de Ladiesnight en de Warme Winteravond bij het Haags gemeentemuseum.

Prinsjesdag evenement op Prinsjesfestival in Den Haag

Prinsjesfestival in Den Haag

Floriade

Een modeshow met bloemenjurken was een van activiteiten op de Floriade in de Haarlemmermeer.

Museumnacht Amsterdam

Voor een masterclass in Huis Marseille in Amsterdam zocht de beroemde fotografe Hellen van Meene kleding uit bij Couturage. Studenten kozen mensen uit het publiek die zich mochten verkleden en op professionele wijze gefotografeerd werden.

Monumentendag in Breda

Vrijwilligers mochten zich via een advertentie in de plaatselijke krant melden als model voor de historische modeshow. Joke van Dijk zorgde voor een prachtige show in de open lucht. Na de show stapten de mannequins in een oldtimer die paste bij de stijl van hun kleding voor een rijtoer door de stad.

Tuindorp evenement in Vreeburg Rotterdam

Ter gelegenheid van de opening van een museumwoning in Vreeburg werden buurtbewoners gevraagd om herinneringen op te halen aan de tijd dat de wijk werd gebouwd. Het was eind jaren 50, de tijd waarin de verschillende jongerenculturen ontstonden. Deze herinneringen werden zichtbaar gemaakt in een show van Couturage.

Bruidskleding in Keramiek museum in Leeuwarden

Een eeuw bruidsmode was te zien bij de opening van de tentoonstelling van bruidsserviezen in het keramiekmuseum in Leeuwarden. Na de opening in de Grote kerk ging de hele stoet naar het museum.

Lees meer over de modeshows, de evenementen de gastcolleges en de kosten.