Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
Voor veiligheidsredenen slaan we het ip adres 54.80.173.217 op.
14 berichten.
klaverjasvrouwen
Fantastisch leuke middag, veel informatie, we zagen er heel leuk uit, voelden ons als terug in de tijd. Gastvrije ontvangst met prachtig bolroktaartje. Feestelijke middag! Bedankt!
The Anna's
In de metamorfose! Terug door de tijd veranderden wij als collega's in diva's uit verschillende tijden. Joke nam ons mee door haar verhaal daarna de metamorfose. Fantastisch dat ze ons ieder weet te laten stralen!
Carola van der Voort en Muiderbergse vriendinnnen
Wat ongelooflijk leuk en inspirerend! We zagen er allemaal mooier uit dan we dachten te zijn! Joke heeft ons echt met veel smaak en gevoel letterlijk en figuurlijk aangekleed.
fam. De Vries
Lieve Joke, want heb je ons een geweldig leuke middag bezorgd als mams, zussen en schoonzussen. We hebben genoten van je gastvrijheid, je heerlijke taart, je onderwijs over een eeuw mode, je vakkundig advies bij het passen van je prachtige collectie en het poseren voor een mooie herinnering aan deze geweldige middag; hartelijk dank.
Wilma
Afgelopen zaterdag hadden we het vrijgezellenfeest van mijn zus Esther bij Couturage. Een perfecte keus vanwege haar liefde voor kostuumdrama's. De middag was boven verwachting! We werden ontvangen met koffie, thee en taart en daarna vertelde Joke over de bruidsmode door de decennia heen. We waren met maar liefst 18 vrouwen, maar iedereen kon zich daarna verkleden in een fantastische outfit. Want wat een collectie aan jurken heeft Joke! En dan niet te vergeten alle bijpassende tassen, schoenen en sieraden... In één woord een topmiddag gehad!
Matilde
Vandaag mijn vrijgezellenfeest gehad en echt een top tijd gehad! heel leuk om even te verdiepen in kledingstijlen uit andere jaargetijden maar al helemaal bruidsmode. We hebben een hele gezellige middag gehad!
Marie Locher
Joke van Dijk heeft een geweldige lezing gegeven voor onze Liberaal Joodse Gemeente Utrecht. De samenwerking voorafgaand aan de lezing was SUPER! Dat is mede te danken aan haar flexibiliteit en professionaliteit. Tijdens de lezing kwamen leuke anekdotes voorbij en was er ruimte voor vragen en verhalen van het publiek. De tijd vloog voorbij! Het oog dat Joke heeft voor mode en de kennis die ze weet te koppelen aan de verhalen uit die tijd maakte dat de kleding tot leven kwam en dat was terug te zien aan de reacties van het publiek. Na afloop heb ik zoveel complimenten over de lezing ontvangen dat we kunnen terug kijken op een zeer geslaagd evenement!
Vrouwennetwerk Maassluis/Maasland
Op 20 mei 2016 brachten 13 oude meisjes van het Vrouwennetwerk Maassluis/Maasland een bezoek bij Joke van Couturage. Wij werden ontvangen met koffie en heerlijke taart. We hebben genoten en voelden ons herboren in alle mooie outfits.
Ria
Een ontzettend leuke en interessante middag gehad bij Joke! En ons aangeboden door een leuke jarige vriendin!!!
Ellemieke
Ontzettend leuke middag met 10 meiden, Joke heeft er een waar feest van gemaakt. Van de jaren 20 tot de jaren 80, voor elk wat wils. Aanrader!!
Ebrina
Na 10 jaar op herhaling en weer super. Wat een lol en leuk om iemand zo te zien veranderen.
Nanette Popken
Je doet me denken aan de hoofdpersoon uit het boek 'Villa Vintage' van Elisabeth Wolff. Ken je dat boek? Anders een aanrader! Succes!
Marit
Een modeontvangst bij Couturage is een absolute aanrader! Joke heeft niet alleen een prachtige collectie twintigste-eeuwse mode, maar ook een heel goed oog voor styling. Voor vrouwen van alle maten en leeftijden weet zij geslaagde outfits samen te stellen, waarbij de glamour van vervlogen tijden helemaal herleeft.
Jose
Enorm genoten. Voelde mij mooi en in, wie weet een leven, van de jaren twintig van een eeuw eerder.